Om oss

Sivilisasjonen er et tidsskrift som dekker klassisk kultur, filosofi og de store samfunnsspørsmål. Tidsskriftet bygger på et humant verdensbilde. Sivilisasjonen er grunnlagt på den overbevisning at kulturelle verdier som harmoni, skjønnhet og poetikk evner å gjøre mennesket til bedre versjoner av seg selv.

I juni 2019 ble tidsskriftet Sivilisasjonen opprettet på nett. I 2020 ble den første trykte utgaven av Magasinet Sivilisasjonen lansert. I 2021 lanserte Sivilisasjonen sitt eget nettgalleri, Pinakoteket, som formidler klassisk figurasjon og kun tar 10 prosent i provisjon.

Redaksjonen tar jevnlig initiativ til konkurranser, teateroppsetninger, paneldebatter og foredrag, med det formål å øke engasjementet for klassisk kultur og filosofi. Sivilisasjonen er også stolt samarbeidspartner med TBS Gallery og The Cave of Apelles.

Sivilisasjonen fremmer selvstendig og uavhengig tenkning. Redaksjonen etterstreber å stå på egne ben økonomisk gjennom å finansieres av private aktører, lesere og annonsering.

Redaksjonen: