Musikalske overraskelser og nervepirrende prisutdeling: Høstfesten du ikke vil gå glipp av!

Skrevet av Redaksjonen | 4. oktober 2024

Etter fjorårets magiske aften inviterer Sivilisasjonen og PublikUng igjen til Klassisk Høstfest på Gamle Raadhus Scene. Forbered deg på en kveld fylt med vakker musikk, engasjerende samtaler og nye bekjentskap.

Lørdag 12. oktober kl. 19 er det duket for en ny runde med Klassisk Høstfest, et arrangement som i fjor trollbandt et fullsatt Gamle Raadhus Scene. PublikUng-leder Lisa Schiøth Wang, primus motor for festen, minnes tilbake med et smil:

– Fjorårets høstfest var en så stor suksess at vi ble tatt på sengen alle sammen. Huset var stappfullt med unge mennesker som ikke kjente hverandre fra før, men som pratet sammen med den største selvfølgelighet. Mange av dem var heller ikke så godt kjent med klassisk musikk fra før, men fortalte oss etterpå at musikken de fikk høre gjorde sterkt inntrykk på dem. Det var rett og slett en magisk høstkveld. Og dette tror og håper jeg at vi får i år også!

Lisa Schiøth Wang er primus motor for høstfesten, og leder i PublikUng. Hun tror årets arrangement blir en minst like stor suksess for fjorårets. Bilde av Lisa på forrige Klassiske Høstfest. Foto: Julie Brundtland.

Også Carl Korsnes, ansvarlig redaktør i Sivilisasjonen og medarrangør, gleder seg til å gjenskape magien:

– Målet med den klassiske høstfesten er å skape en møtearena der man kan møte likesinnede som savner mer klassisk kultur og filosofi i livet. På høstfesten får man full dose av dette. Sivilisasjonen er mer enn et tidsskrift, det er en bevegelse, og som alle bevegelser er man avhengig av oppbyggende møteplasser. Vi håper så mange som mulig vil ta seg turen til Gamle Raadhus denne oktoberkvelden, for gode samtaler og deilig musikk.

Kvelden byr på et spennende program med blant annet sangerinne Julie Kleive og pianist Joachim Kwetzinsky, som fremfører sanger til dikt av André Bjerke av Marcus Paus. I tillegg blir det en samtale med komponisten Paus selv, og ikke minst skal vinneren av den prestisjetunge Sivilisasjonsprisen avsløres.

Lenke til Facebook-arrangementet er her.

Meld deg på i dag, for dette vil du ikke gå glipp av! Arrangementet er gratis, men påmelding er obligatorisk.

Meld deg på her innen onsdag 9. oktober!

Hvilken verdi har det å gi ut bøker om en krise som nådde oss for ...
Det musikalske diktet Flores Malum er en port til mystikken og eventyret. Lik en meditasjonsøvelse, ...
«Se på The Shard i London! Er den ikke vakker?»Hvis den irske filosofen Edmund Burke ...